čtvrtek 27. června 2013

Raw "dort"

Ingredience
Meloun
Avokádo
Agávový sirup
Kokos
Třešně
Nektarinka







Postup
Meloun rozkrojíme na polovinu a odkrojíme tak silný plátek, jak vysoký chceme mít "dort" a vykrojíme ze slupky. Avokádo rozmačkáme vidličkou v misce a přidáme trochu agávového sirupu. Avokádovou pastu naneseme na stěny a vršek melounu, posypeme strouhaným kokosem. Navrch ozdobíme vypeckovanými třešněmi a nektarinkou nakrájenou na klínky nebo jiným ovocem, na které máme chuť/které je zrovna k mání.

3 komentáře:

  1. Z fotky jsem si původně myslela, že se jedná o opravdový a klasický dort. Přijde mi to jako "fajn" překvapení pro typické těžko-krémo-mily. Myslím, že to někdy využiju, hehe. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teď na léto je to ideální osvěžení. Je to sladké a přitom úžasně lehké :)

    OdpovědětVymazat
  3. skvělý nápad :-) asi někd yvyužiju :-)

    OdpovědětVymazat